033 / 678 145

za reklamacije i primjedbe radnim danom od 7:30-16:00 (rad blagajni do 15:30)

Novosti

POSJETA PREMIJERA KANTONA SARAJEVO

Premijer KS Edin Forto i Ministar ministarstva komunalne privrede i infrastrukture Srđan Mandić posjetili KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o.

U fokusu: Implementacija projekata iz Strategije razvoja sistema daljinskog grijanja KS

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto i Ministar komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Srđan Mandić su danas posjetili Toplane Sarajevo.
Tom prilikom organizovan je radni sastanak koji je tematski bio posvećen početku predstojeće sezone grijanja i implementaciji projekata koji se prvenstveno odnose na razvoj i proširenje daljinskog grijanja na području KS, te budući razvoj i unapređenje tehničko - tehnološkog procesa proizvodnje toplotne energije, a u skladu sa usvojenom Strategijom razvoja sistema daljinskog grijanja KS.
Enver Zornić, direktor Preduzeća je istakao da su KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. u periodu van sezone grijanja poduzele sve neophodne aktivnosti na remontu i rekonstrukciji toplifikacionog sistema, kako bi Preduzeće u skladu sa Uredbom o opštim uslovima za proizvodnju distribuciju i korištenje toplotne energije već od 20. septembra bilo pogonski spremno za početak nove sezone grijanja.
Vezano za implementaciju razvojnih projekata, Premijer KS i Resorni ministar su obećali pružanje podrške i pomoć u implementaciji svih onih projekata koji će u konačnici doprinijeti razvoju toplifikacionog sistema, povećanju energijske efikasnosti, smanjenju potrošnje energenata i zaštiti okoliša.
Tokom posjete upriličen je prigodan obilazak kotlovnice „K5“ na Alipašinom polju i Glavnog nadzornog centra sistema telemetrije Toplana -„MSC“-a.

Toplane, 06.09.2019.


INFORMACIJA

Predstavnici Toplana učesnici konferencije „Jačanje korporativnog upravljanja javnih preduzeća u BiH kroz antikoruptivne programe“

IMENOVAN DIREKTOR

Enver Zornić imenovan za Direktora KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o.

POSJETA PREMIJERA KANTONA SARAJEVO

Premijer KS Edin Forto i Ministar ministarstva komunalne privrede i infrastrukture Srđan Mandić posjetili KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o.

JAVNI OGLAS

Prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju dvanaest mjeseci

KONKURS

Izbor i imenovanje predsjednika i članova Nadzornog odbora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o.

ČESTITKA

U povodu obilježavanja kurbanskog Bajrama svim Bošnjacima – muslimanima upućujemo najiskrenije čestitke u želji da dane blagdana provedu u iskrenoj sreći, radosti i u okruženju svojih najmilijih.

INFORMACIJA

Imenovan novi saziv Odbora za reviziju

JAVNI OGLAS

Javni oglas o prodaji službenih motornih vozila putem javne licitacije

INFORMACIJA

Poništenje javnog oglasa za prijem radnika

INFORMACIJA

U KJKP „Toplane- Sarajevo“ d.o.o. imenovana nova upravljačka struktura