033 / 678 145

za reklamacije i primjedbe radnim danom od 7:30-16:00 (rad blagajni do 15:30)

Novosti

POZITIVNO POSLOVANJE

Nastavljen kontinuitet pozitivnog poslovanja KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. u 2018. godini

Skupština KJKP „Toplane – Sarajevo“ d.o.o. je na svojoj 4. redovnoj sjednici, održanoj 26. februara 2019. godine, usvojila godišnji izvještaj o poslovanju Preduzeća, koji uključuje finansijski izvještaj i izvještaje revizora, Nadzornog odbora i Odbora za reviziju, za 2018. godinu.

U odnosu na prethodnu godinu, u 2018. godini povećan je procenat naplate potraživanja od korisnika usluga, a dodatno je priključeno 337 stambenih/poslovnih prostora.

U 2018. godini uspješno smo realizovali naš najznačajniji investicioni projekat – izgradnja savremene kotlovnice “Alipašin most 1”, instalisane snage 20MW, sa dijelom magistralnog vrelovoda toplifikacionog sistema. Također, uz saradnju sa investitorom objekta “Otoka Meandar” uspješno je izgrađena i krovna kotlovnica instalisane snage 1,1 MW.

Kontinuitet poslovanja sa pozitivnim finansijskim rezultatom je nastavljen i u 2018. godini, uz izmirenje svih dospjelih obaveza, što svakako predstavlja nastavak pozitivnog trenda poslovanja. Ovako ostvareni trend poslovanja Preduzeća je posljedica uloženih maksimalnih napora radnika Preduzeća i Uprave, svih članova Organa Preduzeća, uz nesebičnu podršku Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture i Vlade Kantona Sarajevo.

Ovom prilikom se želimo zahvaliti našim korisnicima na povjerenju i redovnom izmirenju obaveza prema Toplanama.

Toplane, 07.03.2019.


JAVNI OGLAS

Prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju dvanaest mjeseci

KONKURS

Izbor i imenovanje predsjednika i članova Nadzornog odbora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o.

ČESTITKA

U povodu obilježavanja kurbanskog Bajrama svim Bošnjacima – muslimanima upućujemo najiskrenije čestitke u želji da dane blagdana provedu u iskrenoj sreći, radosti i u okruženju svojih najmilijih.

KONKURS

Konkurs za izbor i imenovanje Direktora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o. Sarajevo

INFORMACIJA

Imenovan novi saziv Odbora za reviziju

JAVNI OGLAS

Javni oglas o prodaji službenih motornih vozila putem javne licitacije

INFORMACIJA

Poništenje javnog oglasa za prijem radnika

INFORMACIJA

U KJKP „Toplane- Sarajevo“ d.o.o. imenovana nova upravljačka struktura

INFORMACIJA

KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. u ulozi domaćina 5. po redu trening Modula „Izrada plana integriteta“ koji se realizuje u saradnji sa „Transparency International BiH“

INFORMACIJA

Aktivnosti na remontu i rekonstrukciji toplifikacionog sistema