033 / 678 145

za reklamacije i primjedbe radnim danom od 7:30-16:00 (rad blagajni do 15:30)

Novosti

INFORMACIJA

Održan sastanak sa upravnicima

U poslovnim prostorijama Preduzeća, dana 25.09.2018.godine ogranizovan je radni sastanak sa ovlaštenim upravnicima u Kantonu Sarajevo.
Na sastanku su razmjenjene informacije o aktivnostima unutar Toplana i stanju sistema pred narednu sezonu grijanja, a razgovarano je i o zajedničkoj problematici. Zaključak sastanka je da je podizanje zadovoljstva naših korisnika usluga – etažnih vlasnika u objekatima primarni zajednički cilj, a da do istog možemo doći isključivo dobrom međusobnom saradnjom.
Također, zaključeno je da je dugogodišnja praksa organizovanja ovakvih sastanaka sa upravnicima, od strane Toplana, rezultirala boljem razumjevanju potreba i zahtjeva korisnika, kao i njihovom rješavanju.
Iako je organizovanje sastanka pravovremeno najavljeno svim upravnicima, našem pozivu su se odazvali predstavnici: „Sarajevostan“ d.d., „Tip Top“ d.o.o., i „Metal Export- Upravitelj“ d.o.o. Sarajevo.

Toplane, 26.09.2018.


JAVNI OGLAS

Prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju dvanaest mjeseci

KONKURS

Izbor i imenovanje predsjednika i članova Nadzornog odbora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o.

ČESTITKA

U povodu obilježavanja kurbanskog Bajrama svim Bošnjacima – muslimanima upućujemo najiskrenije čestitke u želji da dane blagdana provedu u iskrenoj sreći, radosti i u okruženju svojih najmilijih.

KONKURS

Konkurs za izbor i imenovanje Direktora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o. Sarajevo

INFORMACIJA

Imenovan novi saziv Odbora za reviziju

JAVNI OGLAS

Javni oglas o prodaji službenih motornih vozila putem javne licitacije

INFORMACIJA

Poništenje javnog oglasa za prijem radnika

INFORMACIJA

U KJKP „Toplane- Sarajevo“ d.o.o. imenovana nova upravljačka struktura

INFORMACIJA

KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. u ulozi domaćina 5. po redu trening Modula „Izrada plana integriteta“ koji se realizuje u saradnji sa „Transparency International BiH“

INFORMACIJA

Aktivnosti na remontu i rekonstrukciji toplifikacionog sistema