033 / 678 145

za reklamacije i primjedbe radnim danom od 7:30-16:00 (rad blagajni do 15:30)

Novosti

OBAVJEŠTENJE

Provjera isključenih prostora

Obavještavamo vlasnike/korisnike stambenih i poslovnih prostora koji su isključeni iz našeg centralnog toplifikacionog sistema (u daljem tekstu: Korisnici usluge) da radnici KJKP „Toplane-Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo provode aktivnosti na provjeri stanja instalacija prostora.

Shodno članu 22. Uredbe o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije (u daljem tekstu: Uredba) Korisnik usluge je dužan da omogući povremenu provjeru stanja instalacija. Ukoliko budemo onemogućeni da izvršimo provjeru u naknadno ostavljenom roku, datom na obavijesti, poduzet ćemo daljnje aktivnosti propisane Uredbom.

Ovim putem naglašavamo da, shodno odredbama Uredbe, svako samovoljno priključenje prostora na centralni tolifikacioni sistem bez saglasnosti KJKP „Toplane-Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo i oštećenje plombi na priključnom mjestu za prostor, predstavlja neovlašteno korištenje toplotne energije od strane Korisnika usluge, te da je za isto predviđena novčana kazna.

Korisnicima usluge, za koje ne možemo utvrditi period neovlaštenog korištenja toplotne energije, ćemo obračunati paušalni iznos naknade, kao i ostale utvrđene troškove koje je uzrokovao neovlaštenim korištenjem toplotne energije, u skladu sa članom 26. Tarifnog sistema KJKP „Toplane-Sarajevo“ d.o.o. Sarajevo, te podnijeti prekršajnu prijavu nadležnoj kantonalnoj inspekciji.

Toplane, 29.08.2018.


JAVNI OGLAS

Prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju dvanaest mjeseci

KONKURS

Izbor i imenovanje predsjednika i članova Nadzornog odbora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o.

ČESTITKA

U povodu obilježavanja kurbanskog Bajrama svim Bošnjacima – muslimanima upućujemo najiskrenije čestitke u želji da dane blagdana provedu u iskrenoj sreći, radosti i u okruženju svojih najmilijih.

KONKURS

Konkurs za izbor i imenovanje Direktora KJKP "Toplane-Sarajevo" d.o.o. Sarajevo

INFORMACIJA

Imenovan novi saziv Odbora za reviziju

JAVNI OGLAS

Javni oglas o prodaji službenih motornih vozila putem javne licitacije

INFORMACIJA

Poništenje javnog oglasa za prijem radnika

INFORMACIJA

U KJKP „Toplane- Sarajevo“ d.o.o. imenovana nova upravljačka struktura

INFORMACIJA

KJKP „Toplane - Sarajevo“ d.o.o. u ulozi domaćina 5. po redu trening Modula „Izrada plana integriteta“ koji se realizuje u saradnji sa „Transparency International BiH“

INFORMACIJA

Aktivnosti na remontu i rekonstrukciji toplifikacionog sistema